Ik maak exclusief een fotoshoot van je tuin, landgoed, kwekerij of beeldentuin in het seizoen dat jou aanspreekt. Met mijn 25 jaar ervaring als fotograaf voor binnen- en buitenlandse magazines kan ik iets bijzonders maken van het onderwerp. Ik werk graag buiten en met het licht dat voorhanden is om een zo natuurlijk mogelijke foto te kunnen maken.

Met de digitale opnamen in hoge resolutie die ik per 'We Transfer' naar je toe stuur, kun je een reportage aanbieden voor in een magazine, en er een prachtige documentatie mee maken in de vorm van een Power Point Presentatie of een fotoboek.

Zo'n reportage bestaat uit minimaal 35 opnamen, met overzichten, mooie combinaties en details. Graag fotografeer ik ook de eigenaar (en eventueel de dieren) van de tuin, geposeerd of aan het werk. 

Werkwijze:

  • meestal begin ik vroeg in de ochtend, en ben dan het liefst alleen in mijn zoektocht naar de mooiste standpunten.  
  • eerst maak ik de overzichtsfoto's, dan bijzondere combinaties, de opvallende details en tot slot de mensen, dieren, en wat je nog meer gefotografeerd wil hebben.
  • in de dagen na de shoot wordt de uiteindelijk selectie gekozen, en bewerk ik zo nodig de opnamen; het liefst zo min mogelijk.
  • de opnamen worden omgezet van RAW in jpeg (voor op internet) en tiff (voor in druk).
  • via we transfer stuur ik de selectie en de factuur.

Eenmalige kosten zijn €375 (per dagdeel), incl btw, excl. reiskosten (€ 0,25 p.km) en eventuele verblijfskosten.