Ik werk graag in verschillende disciplines op het creatieve en kunstzinnige vlak: schrijven, fotograferen, producties maken voor magazines en het maken van bronzen beelden. Op deze site richt ik mij op de fotografie en de beelden (zie ook mijn blog).

 

Fotografie is door de jaren heen altijd de rode draad geweest. Door de fotografie in de vorm van reportages voor magazines, werd ik door redacties gevraagd om er teksten bij te maken, om op die manier een complete productie te kunnen aanleveren. Dat is nog steeds hoe ik werk. Naast dit meer commerciele werk, maak ik ook opnamen die zeer geschikt zijn om als kunstwerk aan de muur te hangen, zowel in de huiselijke als de zakelijke sfeer.

 

NIEUW! Op expo's, en via deze site, verkoop ik de meer kunstzinnige foto's op bestelling. Door het werken met een nieuw fotovaklab kan ik mijn opnamen op een professionele, en kwalitatief hoogstaande, manier aanbieden, voor een zeer gunstige prijs. Zie hiervoor 'makkelijk bestellen' in het menu.

 

Mijn andere passie is het boetseren van beelden, die vervolgens in brons gegoten worden. Vaak is de mens, vooral de man, mijn onderwerp. De Griekse en Romeinse oudheid intrigeren mij zeer, vandaar dat daar ook vaak het thema uit voort komt.

 

lid van DuPho

aangesloten bij BOK