Ik manifesteer me vooral als fotograaf voor zowel de commerciële 'groene' markt (magazines, boeken, wenskaarten, etc.) als voor kunstzinnige projecten. Mijn fascinatie voor het licht maakt dat mijn foto's een levendige sfeer hebben. Alle opnamen worden summier bewerkt om het geheel sprekender te maken, maar wel zo dat ze hun eigenheid behouden.

Ik ben trots op enkele prijzen: de beste dia reisfotografie en beste Nederlandse deelnemer reisfotografie. Getty Images, New York en ChromaZone, Amsterdam vertegenwoordigen een gedeelte van mijn foto's.

Naast de fotografie experimenteer ik graag met diverse materialen. In het verleden ontwierp ik o.a. kostuums en decors. Schrijven, schilderen, producties maken voor magazines, het inspreken van films, en het maken van beelden zijn andere disciplines die zo nu en dan voorbij komen. In oktober 2017 heb ik het maken van beelden weer opgepakt. Fascinerend en inspirerend om daar weer mee bezig te zijn (zie mijn blog). Als klankbord heb ik een nauw contact met bevriende kunstenaars, als o.a. Ton ter Linden en Els van der Glas.

 

 

Foto: Judith Stokmans