Galerie

Ik hou er van om beelden te maken. Vaak komt het er niet van omdat de fotografie en andere zaken me veel tijd kosten. Het geeft me veel voldoening om in was te werken; met m'n handen vorm te geven. Vaak gebruik ik materialen uit de natuur om accenten aan te brengen.

uit 1999 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Peace (uit de serie 'Souvenir dei Romani', nr. III)

Peace (uit de serie 'Souvenir dei Romani', nr. III)

2020

Dit zou een stuk uit een Romeins timpaan kunnen zijn. De handen, in combinatie met de takjes, symboliseren verbondenheid en vrede. Het is een rechtopstaand relief op een sokkel van Belgisch hardsteen, maar het kan ook van de sokkel afgehaald worden en als een relief op een muur of een andere achtergrond (grafsteen) gemonteerd kunnen worden.

Verbondenheid (Souvenir dei Romani II)

Verbondenheid (Souvenir dei Romani II)

2019

Dit beeld refereert aan opgegraven delen van Romeinse beelden. Het heeft uiteraard een mooie symbolische betekenins: vriendschap, verbondenheid, vrede, een helpende hand, etc. 

Billen (Souvenir dei Romani I)

Billen (Souvenir dei Romani I)

2018

Opgravingen in het oude Rome hebben me altijd gefascineerd. Soms worden en beelden gevonden in vele brokstukken. Die vormen kunnen prachtig zijn om naar te kijken. 'Souvenir die Romani I' laat de schoonheid van een paar van die brokstukken zien.

Icarus

Icarus

2010

Na een tijd geen beeld gemaakt te hebben stimuleerde beeldhouwster Els van der Glas door me uit te nodigen in haar atelier. Dit beeld is daar ontstaan. De vleugels zijn gemaakt van materiaal uit de natuur (takjes en schors). Het beeld is in brons gegoten en staat op een mooi stuk onyx.
Oplage 8

Plaquette Marinus & Partners, Maastricht

Plaquette Marinus & Partners, Maastricht

2007

In opdracht gemaakt voor aan de gevel van makelaarskantoor Marinus & Partners in Maastricht. De handen in het midden hebben model gestaan voor  het beeld 'Soevenir dei Romani II'.

Vader en zoon

Vader en zoon

1999

Studie in klei van een vader en zijn zoon.

Naar het licht

Naar het licht

2018

Natuurlijke materialen in combinatie met boetseerwas componeerden dit beeld. Het werken met takjes en uitgebloeide bloeiwijzen uit de natuur inspireert me altijd zeer.